latest

Billigt sätt att bleka tänderna

Din tandläkare kan erbjuda dig en mängd olika förfaranden för att bleka tänderna. Den vanligaste blekningstekniken kallas ljusterapi, där fluor- och UV-lampor används för att aktivera emaljen. Du kan också använda tuggummi med naturliga tandkrämer samt tandkrämer som är gjorda av aktivt kol. Det bästa alternativet för blekning tänderna skulle vara den process som har använts av tandläkare i flera år. Denna procedur kallas laserblekning.

Tandblekning är en tidskrävande och kostsamt förfarande, men i vissa fall är det det enda sättet att effektivt eliminera fläckar på tänderna. Om du inte vill spendera mer pengar än nödvändigt, det finns nu flera metoder som du kan prova som anses billiga eller billiga. Resultaten av de billigare och billigare blekning tekniker är förmodligen inte lika bra som de från de dyrare. De dyraste och kosmetiska ingrepp för blekning tänderna utförs av tandläkare.  För att försöka spara pengar, kan du också välja den billigaste av partiet. Detta görs vanligtvis med hjälp av hem kit.

Tandblekning hemma

Resultaten är mycket lika de i hemmet kit. Det finns dock vissa människor som säger att hemmet kit är ännu effektivare och lättare att använda än de tandvård som utförs av en tandläkare. Det finns också recensioner om hem kit tillgängliga. De flesta av dem hävdar att processen är lätt och resultaten är stora.

Dina tänder kan bli missfärgade på grund av många skäl. Detta kan orsakas av nötning ner av emalj, men ibland kan det också orsakas av rökning, dricka kaffe, eller äta för mycket kaffe. Andra orsaker till missfärgning kan inkludera överdriven konsumtion av te, rött vin eller mörk choklad.

Det rekommenderas att du besöker din tandläkare regelbundet för att underhålla dina tänder. Detta hjälper dig att undvika att få håligheter, och kommer också att bidra till att förebygga tandköttsproblem och andra allvarliga tandproblem.

Besök denna sida tandlakarbesok.se för mer tips om tandvård.