latest

Stil koden inför en anställningsintervjun

Att en bestämd stil kod eller alternativ inför första riktiga anställningsintervju, kan var en utmaning.  Det finns några stil regler du bör följa. När allt kommer omkring, det finns en hel del hårt arbete bakom den första intrycket arbetsgivaren får och du vill inte se ut som du försöker för hårt heller.

Det första du vill göra är att se ditt bästa. Detta inkluderar klä sig ordentligt för det jobb som eftersträvas. Klä dig i klädsel som kan hjälpa dig att sticka ut i mängden och som kommer att skapa intrycket att du är professionell och pålitlig. En av de viktigaste faktorerna är att se till att den är tillverkad av material av god kvalitet. Du vill inte ha något som potentiellt skulle kunna lossna inför en potentiell arbetsgivare.

Första intrycket

Du måste överväga storleken när du köper den också. Köpa något som är för liten kommer att se konstigt och kan se dåligt när det blir smutsigt. Du kommer att vilja köpa något som ser lite annorlunda ut än vad alla andra har på sig. Se till att det ser bra ut men ändå visar upp din personlighet. Om du ser ut som alla andra på ditt kontor, kommer du inte sticka ut tillräckligt. Du vill också tänka på var du ska bära den, om du ska bli intervjua i ett mötesrum, kanske du vill välja en stil som kan bäras där. Om du intervjuar i en hiss, välj lite annan färg och stil. Du vill också överväga kontorsmiljön och vilken typ av personer du pratar med. Om du har ett yngre barn som arbetar hemma eller en högskolestudent, kanske du vill bära något lite mer avslappnad. Men om du intervjuar med en finansiell institution, eller din första position, då kommer det att se mer professionellt att bära en dressad stil. Den typ av outfit du bär är verkligen upp till dig och hur du känner.

Anledningen till att många människor misslyckas är att de känner sig tvingade till att göra något som de inte är bekväma med och det gör dem ser ut som om de är desperata. Ta dig tid att överväga vad du ska bära och vad som är viktigt för dig. Ta dig tid att klä upp för din intervju. Det kommer att visa att du har lite kul och ger dig en bild av hur du kommer att agera när det är dags att träffa din nya chef. Följ dessa grundläggande regler anställningsintervju och du kommer aldrig att skämmas igen. Kom ihåg att du bara har trettio sekunder att göra ett intryck och se till att du ser ditt bästa.

Besök denna sida glisten.se om shopping för mera information.