latest

Hur man hittar den bästa övningen för din kondition

Alla vet att motion bidrar till att förbättra blodflödet från hjärtat, och det bidrar också till att stödja och stärka lungorna. Det är detta som gör motion så bra för lungor och hjärta, och ju bättre våra kroppar kan göra detta, desto bättre är vi. Därför innebär detta att om du vill utöva ditt hjärta och lungor, du kommer att vilja se till att du gör rätt typ av motion för din kropp. Som nybörjare kan det vara lite svårt att säga vilken typ av motion som fungerar bäst för dig. Detta beror främst på att allt beror på din egen personliga kroppstyp. Vissa människor har en aktiv livsstil, medan andra lever ett stillasittande liv. Till exempel kanske någon som är mer aktiv inte vill göra intervallträning när du tränar och vice versa.

Det är därför det är viktigt att om du vill hitta den bästa övningen för din kropp, bör du först fokusera på att stärka din svagaste muskelgrupper. Dessa muskler kommer att omfatta kalvar och de som stöder axlar och nacke. Genom att använda en övning för att stärka dessa tre typer av muskelgrupper, Du kan upptäcka att du utför en mycket effektivare träning. Nu kommer du att kunna stärka din svagaste muskelgrupper genom att göra några övningar som anses ”maximal” motion. Dessa inkluderar allt från armhävningar, pull ups, sit ups, till kampsport övningar. En annan övning som anses vara mycket effektiv är intervallträning. Det är denna typ av träning som många elitidrottare använder för att hjälpa sina kroppar att uppnå en högre grad av kondition.

Intervallträning

Intervallträning träning använder också  dra och sitta upp. När du gör detta, de grundläggande upp steg används fortfarande som en grund för din träning. När du gör dessa övningar, du vill öka motståndet i övningen, och detta kommer att bidra till att säkerställa att din kropp får full träning som den behöver för att fungera korrekt. Om du gör en övning som bara innebär upp steg, men steget upp är så låg att du inte ens kan känna det, så ska du titta på att använda en övning som kräver att du gör upp steg på en högre nivå. Ett exempel på detta skulle vara igång. Köra på gräset eller på en gata skulle vara detsamma som att göra upp steg, men med en motståndsnivå som du kunde känna. När du tittar på att göra denna typ av övningar, är det viktigt att du inte över-göra aeroba övningar. Målet med denna typ av övningar är att få din puls upp så att du kommer att arbeta det hårdare. När du gör dessa, men du vill inte lita enbart på upp steg som din form. Genom att helt enkelt hålla upp din aeroba träning, kommer du att få din kropp i träning som den behöver, men utan upp steg.

Även om upp steg kommer att användas under hela träningen, är det fortfarande viktigt att du fokuserar på upp steg så mycket som möjligt. Om du håller det i åtanke, kommer du att kunna se till att du går igenom rätt kroppsform som behövs för den mest effektiva träningen. Därför är det viktigt att du inte försummar upp steg, och i stället fokusera på deras användning.

För mer information om träning klicka in på denna sida heartrate.se.